Witold Kepinski - 20 december 2014

Mirabeau behaalt AWS Managed Service Provider competentie

Mirabeau behaalt als Advanced Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS) de Managed Service Provider (MSP) competentie. Amazon Web Services (AWS) is een public cloud speler op het gebied van cloud computing en de diversiteit van Cloud Services. 

Het competentieprogramma is specifiek ontwikkeld om partners binnen het AWS Partner Network, met een bewezen track-record op het gebied van cloud diensten, te kunnen onderscheiden. Mirabeau heeft de afgelopen jaren voor diverse klanten online platformen gerealiseerd waarbij de mogelijkheden van de AWS cloud worden benut, aldus Hayo Rubingh, Director Application Management bij Mirabeau.

Als AWS Managed Service Partner helpt Mirabeau organisaties met advies over cloud services en deze te ontwerpen en implementeren. Daarnaast verzorgt Mirabeau 24x7 het beheer van cloud infrastructuren, een onderscheidende propositie ten opzichte van cloud consultancy organisaties.

Praxis

Mirabeau is sinds 2013 Advanced Consulting Partner van AWS en heeft voor organisaties zoals V&D, de NVM, DTG, Jumbo Supermarkten, Intergamma (Gamma, Karwei), Corbion en Maxeda DIY (Praxis, Plan-IT) reeds AWS cloud oplossingen geïmplementeerd.

Mirabeau (300 fte) beschikt op dit moment over 4 officieel gecertificeerde cloud architecten en bijna 60 AWS geaccrediteerde professionals, zowel aan de technisch inhoudelijke kant als business consultants.

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!