Witold Kepinski - 24 december 2014

i³ groep levert EMC VNX5200 unified storage systeem aan Gemeente Amstelveen

i³ groep uit Vianen heeft de onderhandse aanbesteding voor de levering van een nieuwe storage omgeving van de Gemeente Amstelveen gewonnen. De geleverde oplossing bestaat uit een EMC VNX5200 unified storage systeem met bijbehorende implementatie- en projectdiensten. Daarnaast wordt er 24x7 support geboden op de nieuwe omgeving.

Gemeente Amstelveen heeft voor i³ groep en EMC gekozen vanwege de kennis van i³ groep en juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Door de keuze voor het EMC VNX storage platform is de Gemeente Amstelveen gegarandeerd van een toekomstbestendig storage platform waardoor de dienstverlening richting burgers en bedrijven in de Gemeente Amstelveen op ict-infrastructuur gebied verder wordt geborgd.

Hein Kiemeney, Sales Director i³ groep: “De gunning van de Gemeente Amstelveen voor dit traject is er een waar wij bijzonder trots op zijn. Het hele traject heeft voor dit soort oplossingen een relatief korte doorlooptijd gehad van net geen twee maanden, waarvoor wij zowel de Gemeente Amstelveen en onze partner EMC complimenten voor moeten maken. Dit laat zien op welke manier wij samen willen werken met onze klanten en leveranciers om te zorgen dat wij de beste oplossing voor de klant kunnen realiseren.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!