Witold Kepinski - 29 december 2014

Corné Hoogendoorn versterkt Mendix-team bij ITvisors

Corné Hoogendoorn (28) is per 1 december 2014 aangesteld als Mendix consultant bij ITvisors. Corné is een welkome aanvulling op het team van Mendix specialisten binnen ITvisors, mede vanwege zijn ervaring met Agile en Scrum en zijn uitgebreide kennis op het gebied van business process management.

ITvisors is strategisch partner van Mendix en breidt het aantal specialisten binnen de organisatie in rap tempo uit om het groeipotentieel te verzilveren. ITvisors richt zich met Mendix vooral op organisaties die het willen adopteren als platform binnen de huidige architectuur, om zo meer wendbaarheid en flexibiliteit in te bouwen

Corné gaat in deze functie diverse Mendix-projecten uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers. Bij ITvisors denken en beslissen alle consultants, of het nou business consultants of technisch consultants zijn, mee over de bedrijfsstrategie en worden dagelijks uitgedaagd om te blijven nadenken over hun visie op softwareoplossingen en bedrijfsprocessen. Juist dit gegeven in combinatie met het kleinschalige en persoonlijke aspect gaf voor Corné de doorslag om voor ITvisors aan de slag te gaan. Ook loopt Corné erg warm voor Mendix. Hij gelooft er heilig in dat Mendix een echte gamechanger is die afrekent met traditionele applicatieontwikkeling. Voor deze aanstelling heeft Corné ruim drie jaar gewerkt als business process management consultant bij Perceptive Software en vanuit deze functie is hij lange tijd gedetacheerd geweest bij ING. Daarna is hij doorgegroeid tot senior BPM-consultant.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!