Redactie - 05 januari 2015

ICTWaarborg en Dutch IT-channel starten samenwerking

ICTWaarborg en Dutch IT-channel gaan nauwer samenwerken. Samen willen de twee partijen ICT-resellers in het mkb en de grootzakelijke markt voorzien van gerichte informatie over de laatste ontwikkelingen rond informatietechnologie in hun branche.

Dutch IT-channel is een multimedia-platform dat IT-nieuws verzorgt met een vakblad, website, gratis apps, video’s en social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Het team van Dutch IT-channel bestaat uit zeer ervaren IT-journalisten die over een groot netwerk beschikken in de Nederlandse IT-branche.

Zekerheid

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezighouden met het verkopen en leveren van producten en diensten op het gebied van ICT aan consumenten en het bedrijfsleven. Daarbij biedt ICTWaarborg klanten van deze bedrijven diverse zekerheden, zoals bemiddeling, mediation en de zekerheid dat afspraken worden nagekomen. Ruim 1.300 deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich onderscheiden met extra zekerheden.

ICTVakdag

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, ziet in de samenwerking mogelijkheden om activiteiten in de ICT-branche beter onder de aandacht te brengen van de ICT-mkb'ers. “ICTWaarborg is de laatste jaren sterk gegroeid als de brancheorganisatie voor IT-resellers in het mkb, een belangrijke markt voor veel IT-leveranciers. ICTWaarborg wil zich daarbij meer richten op de bovenkant van het mkb en de grootzakelijke markt waar Dutch IT-channel veel lezers heeft. Op zijn beurt wil Dutch IT-channel zich meer richten op de klein-zakelijke markt en mkb-resellers waar ICTWaarborg zijn kern heeft. Voor deze doelgroepen brengen wij relevant IT-nieuws ter ondersteuning van hun business. Vandaar dat de redactie het komende jaar verslag doet van verschillende evenementen van ICTWaarborg. Zo zijn we op 5 maart aanwezig tijdens de uitreiking van de ICTWaarborg Awards aan de beste ICT-bedrijven van Nederland. Op 11 mei doet de redactie verslag tijdens de ICTVakdag, hét evenement waar partners, leveranciers en distributeurs direct in contact kan komen te staan met (toekomstige) klanten. Dutch IT-channel staat die dag op de beurs met een filmstudio voor het maken van video-interviews met standhouders en bezoekers.“

Bindende factor

Volgens Danielle Evers (foto), directeur van ICTWaarborg, zal de samenwerking met Dutch IT Channel meer aandacht opleveren voor de juiste doelgroep, namelijk de ICT-bedrijven die zich willen onderscheiden met de extra zekerheden die ICTWaarborg kan bieden. "Wij zijn de sterk bindende factor voor die bedrijven en Dutch IT-channel is voor hen de geschikte mediapartner. Het kan niet anders of dit moet een succesvolle combinatie zijn!"

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!