Witold Kepinski - 06 januari 2015

LogicNow biedt MAX services en IASO backup voortaan zonder distributeurs

LogicNow, aanbieder van MAX services en IASO backup, neemt afscheid van zijn distributeurs. Dit meldt Volker Ladage, Directeur van DCC Nederland aan zijn klanten.

Ladage meldt: "Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord van LogicNow, heeft men besloten om in de Benelux per 01-01-2015 niet meer met distributeurs te werken. Dit betekent dat wij na 5,5 jaar niet meer uw aanspreekpunt zijn voor alle MAX services (MAX RM, MAX MailProtection en MAX MailArchive). Naast de diensten van MAX zal LogicNow ook IASO backup direct aan u leveren, evenals op korte termijn de hosted variant van MailEssentials plus de voormalige GFI Cloud diensten. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om onze MAX partners te bedanken voor de fijne samenwerking en de relaties die hierdoor zijn ontstaan!"

GFI

Alle licenties van GFI zal DCC Nederland blijven leveren. Denk hierbij aan MailEssentials,Archiver, LanGuard em  WebMonitor. GFI zal in 2015 veel product releases aankondigen en een overkoepelend platform beschikbaar stellen voor het beheer van alle licenties. 

MKB en MSP

Op de valreep van 2014 heeft DCC Nederland een overeenkomst met Avira getekend. Avira maakt antivirus oplossingen voor het MKB. "Daarnaast bestaat ons portfolio nog uit de oplossingen van Bitdefender, Secunia, VIPRE en ISL Online", aldus Ladage. "Voor MSP’s bieden wij een uitstekende antivirus-oplossing van Bitdefender. De Cloud Console geeft een compleet overzicht over alle klanten en licenties, en is gebaseerd op maandelijkse afrekening. Daarnaast kunt u uw klanten met de oplossing van Secunia de ultieme patch management oplossing aanbieden voor met name niet-Microsoft software. Het MSP model hiervoor biedt de nodige flexibiliteit."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!