Witold Kepinski - 06 januari 2015

ElectronicPartner Nederland de afdeling Zakelijke Markt over van HiM Retail

Per 5 januari neemt ElectronicPartner Nederland de afdeling Zakelijke Markt over van HiM Retail. Voorop staat het behoud en verdere uitbreiding van een optimale dienstverlening. ElectronicPartner vertrouwt erop met zo min mogelijk veranderingen voor de huidige klanten de toekomst in te gaan. Met de overname breidt ElectronicPartner haar dienstenpakket nog verder uit en kan zij in de toekomst een nog bredere markt bedienen, zo meldt het bedrijf op zijn website.

ElectronicPartner laat zich omschrijven als een retailorganisatie die opereert vanuit een marketinggedachte. Zij ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich richten op die groep consumenten die niet zelfstandig een keuze wil of kan maken. “De zakelijke markt werd tot op heden nog niet door ons centraal bediend. Wij zien dit als een perfecte aanvulling op onze huidige activiteiten”, zegt Evert C. Meeuwissen, CEO van ElectronicPartner BeNeLux. ElectronicPartner beschikt over een eigen distributiecentrum en heeft een groot deel van het gehele logistieke proces in eigen hand. Hierdoor kan sneller worden geschakeld en kan nu ook de zakelijke klant op zijn wenken worden bediend.

De drie huidige contactpersonen van de afdeling Zakelijke Markt van HIM Retail zullen ook overgaan naar ElectronicPartner, waardoor zakelijke klanten hun vertrouwde aanspreekpunt behouden. “Hierdoor vertrouwen wij erop het niveau van de service te waarborgen en zorgen wij ervoor dat er voor de huidige klanten zo min mogelijk verandert”, aldus Meeuwissen.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!