Witold Kepinski - 06 januari 2015

Brainnet neemt Infraflex (Myflex) over

Grontmij Nederland, HaskoningDHV Nederland en Movares Nederland maken bekend hun aandelen in Infraflex te verkopen aan Brainnet (VVM Beheer BV). De overname betreft alle medewerkers en activiteiten van Infraflex en Myflex. Over de verkoopsom van deze transactie wordt geen mededeling gedaan.

Brainnet is een adviesbureau op het gebied van inhuurmanagement. Zij zijn specialist op het gebied van Contractmanagement, Open Search, MSP en Payroll Dienstverlening.

Grontmij Nederland, HaskoningDHV Nederland en Movares Nederland verkopen de aandelen, omdat de activiteiten van Infraflexniet meer aansluiten bij de kernactiviteiten van de drie bedrijven. De drie bedrijven blijven na verkoop van de aandelen nog vijf jaar als afnemer aan Infraflex verbonden.

Directeur Brainnet Arno Lugthart over de overname: "Sinds onze oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid; klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid.’ Deze visie en aanpak leidde tot een flinke groei en toenemend vertrouwen van klanten. De overname van Infraflex past niet alleen goed in onze groeistrategie, beide bedrijven passen ook goed bij elkaar."

Managed Service Provider, Intermediair of Contractmanager

Infraflex werd in 1997 opgericht door Grontmij Nederland, HaskoningDHV en Movares Nederland BV en is sinds 2006 ook bekend onder de naam Myflex als Managed Service Provider. Zij realiseerde in 2013 een omzet van 35 miljoen euro.

Brainnet, is opgericht in 1996 en voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider, Intermediair of Contractmanager.  Brainnet had in 2013 een omzet van 262 miljoen euro.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!