Witold Kepinski - 07 januari 2015

Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1 device verkrijgbaar vanaf 299 euro

Toshiba Information Systems Benelux breidt zijn productportfolio uit met een 22,6 cm (8,9”) Full HD-laptop: de Satellite Click Mini. Dit 2-in-1 device werkt als een notebook en tablet.

Met de introductie van de Satellite Click Mini speelt Toshiba in op de groeiende vraag naar detachable laptops. Wanneer het toetsenbord is aangesloten, gaat de batterij maximaal maar liefst zestien uur mee, wanneer de tablet los gebruikt wordt acht uur. Een intelligent laadsysteem zorgt ervoor dat de batterij in de tablet altijd op maximale sterkte is als hij wordt losgekoppeld

De Satellite Click Mini heeft een Full HD IPS-aanraakscherm en side-firing stereospeakers met Dolby Digital Plus. De Intel Atom-processor ondersteunt onder andere mobiele games en graphics. De 5 MP autofocus rear-facing camera is er om foto’s te maken, terwijl hij via de HD front-facing webcamera face-to-face met mensen kan communceren. De connectiviteitsopties, in zowel de laptop- als tabletmodus, maken het mogelijk onbeperkt content te delen en data over te dragen.

De Satellite Click Mini wordt geleverd met Windows Update 8.1 met Bing (zoekmachine). Als bonus krijgen gebruikers gratis een eenjarig abonnement op Microsoft Office 365 Personal. Om een consistente Windows-ervaring op verschillende devices te realiseren, kan het abonnement naast de Satellite Click Mini worden uitgebreid naar nog een ander toestel. Daarnaast hebben gebruikers een jaar lang gratis de beschikking over 1 TB online dataopslag via OneDrive. En krijgen ze elke maand ook nog eens zestig ‘wereldminuten’ cadeau om te kunnen bellen naar vaste of mobiele telefoons van familie en vrienden.

Beschikbaarheid en prijs
De Satellite Click Mini is vanaf eind maart 2015 leverbaar in een parelwitte uitvoering. In het tweede kwartaal van 2015 volgt een satijngouden uitvoering. Adviesprijs: €299,- inclusief BTW.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!