Witold Kepinski - 07 januari 2015

ZyXEL stelt Sebastiaan Smits aan als accountmanager

ZyXEL, leverancier van netwerk- en communicatie oplossingen, stelt Sebastiaan Smits (35) aan als accountmanager. Hij ondersteunt alle ZyXEL partners in de Benelux, onder andere met trainingen en verkoop van switches, wireless en security oplossingen aan eindgebruikers.

Sebastiaan Smits heeft veel werkervaring opgedaan in de IT-branche. Voor zijn overstap naar ZyXEL werkte hij voor Microsoft, KPN en Dell. Smits is heel blij over zijn aanstelling bij ZyXEL Benelux. “ZyXEL heeft in mijn ogen een positie om verder te groeien in de markt. Dat is mogelijk omdat ZyXEL innovatieve producten biedt op het gebied van switching, wireless en security voor particulieren, bedrijven en service providers.”

Tevens heeft ZyXEL goede en enthousiaste partners die de oplossingen verkopen, vervolgt Smits. “Ik ondersteun alle ZyXEL partners in hun ontwikkeling, onder andere met trainingen rond switching en wireless. We kunnen samen mooie projecten bij klanten winnen door middel van solution selling. Ook partners in België en Luxemburg kunnen rekenen op mijn ondersteuning, want ik spreek naast Nederlands ook Frans. Ik ben bijzonder trots deel uit te maken van de ZyXEL Benelux organisatie.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!