Redactie - 08 januari 2015

Oracle Security Day evenement

Volgens het rapport Data Breach Investigations 2014 van Verizon zijn aanvallen met een financieel motief de oorzaak van de meeste databreaches. Tel daar spionage en aanvallen van hacktivisten bij op en geen enkele sector kan nog beweren immuun te zijn. Zelfs organisaties die tot een lage risicocategorie behoren hebben te maken met misbruik en fouten die kunnen leiden tot inbreuk op essentiële en privacygevoelige gegevens. 

En de exponentiële grootte en hoeveelheid databreaches ondersteunen deze conclusies.

Het aantal incidenten is toegenomen van 136 gemelde databreaches en 53 miljoen schendingen van records in 2005, tot meer dan 600 databreaches en 250 miljoen geschonden records in 2013. Vandaag de dag is een getal van 100 miljoen records geen uitzondering meer.

Oracle Security Day – 28 januari 2015
Neem deel aan het Oracle Security Day evenement op 28 januari en ontdek hoe u terug kunt vechten en zowel bedrijfs- als klantengegevens kunt beschermen. Aan de hand van praktijkgerichte cases zal er onder andere in het ochtendprogramma ingegaan worden op de volgende onderwerpen:

  • Wat is de impact op organisaties die een databreach meemaken, keynote door Yuri Bobbert "Hoe veilig is mijn aandeel?"
  • Zie aan de hand van een praktijkcase hoe een organisatie haar data beschermt om een databreach te voorkomen
  • Wat is de strategie van Oracle om onze klanten te helpen databreaches te voorkomen?

Het middagprogramma zal voor degeïnteresseerden bestaan uit:

  • Security Lifecycle Management (SLM) workshop:Interactieve workshop waarbij ingegaan wordt op een groot aantal security aspecten waar organisaties mee te maken hebben. Deze sessie zal met name gericht zijn op de lokale en centrale overheden
  • Mobile Security workshop:
    Interactieve workshop waarbij ingegaan wordt op security vraagstukken die gerelateerd zijn aan het explosief groeiende gebruik van mobile devices en applicaties in de zakelijke markt.

In een evenwichtige strategie om deze epidemie een halt toe te roepen, moet de nadruk liggen op gegevensbeveiliging en identiteitsbeheer. Door gegevens aan de bron te beveiligen, kunnen organisaties vertrouwelijke gegevens beschermen en de regelgeving van overheid en industrie naleven.

Schrijf u nu in voor de Oracle Security Day zodat u zeker bent van een plaats. Aanmelden kan door te klikken op de events van uw keuze. Mocht u vragen hebben, stuur dan een e-mail naar oracle@ddg.nl.

Met vriendelijke groet,

Oracle Nederland BV

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!