Witold Kepinski - 12 januari 2015

Mark Sluis wordt Commercieel Directeur bij Van Domburg Partners

Mark Sluis wordt Commercieel Directeur bij Van Domburg Partners. Hij werkte eerder lange tijd bij Samsung en daarvoor bij Xerox. Van Domburg Partners is distributeur van Samsung, NEC en Dynascan professionele displays.

Als commercieel directeur zal Mark verantwoordelijk worden voor de marketing- en sales strategie. Hij neemt uitgebreide kennis en ervaring mee vanuit zijn vorige posities als Head of Printing en met name vanuit zijn jarenlange bijdrage aan de ontwikkeling van de Large Format Displays business als Sales manager binnen Samsung Electronics Benelux.

AV & systeem integraties

Ed van Domburg, directeur en eigenaar van Domburg Partners: "Met de aanstelling van Mark als commercieel directeur hebben we een ervaren en ondernemende directeur aan boord die als geen ander onze dienstverlening kan overbrengen naar de markt. Onze groeiambities vereisen een versterkte focus en een uitgebreid netwerk. Deze aanstelling onderstreept de van Domburg Partners’ groeiambitie en onze positie als fundamentele speler op het gebied van professionele AV & systeem integraties."

Mark Sluis: "Wij zullen onze partnerships verder intensiveren en samen met onze resellers en leveranciers de markt voorzien van de beste oplossingen. Onze commitment om de ontwikkelingen in de markt nauwlettend te monitoren, stelt ons in staat om adequaat in te spelen op de behoeften van onze partners. Daarbij willen wij inspireren en middels onze Experience ruimtes de innovaties laten beleven. Van Domburg Partners heeft service en passie hoog in het vaandel staan. De van Domburg Partners’ aanpak verrast traditionele spelers in de markt en met ons dedicated Sales en Marketing team kunnen we snel en onderscheidend acteren."

Van Domburg Partners realiseerde ook in 2014 een omzetgroei en toont daarmee jaar op jaar een consistente autonome groei. Het personeelsbestand is verder uitgebreid naar circa 20 medewerkers. De specialisten binnen van Domburg Partners werken samen met partners aan projecten in het corporate segment alsmede binnen het Midden- en Klein bedrijf.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!