Hostingprovider AGN Business Hosting overgenomen door Cyso groep

13-01-2015 | door: Witold Kepinski

Hostingprovider AGN Business Hosting overgenomen door Cyso groep

De Nederlandse hostingprovider AGN Business Hosting is toegetreden tot de Cyso groep. AGN Business Hosting is verantwoordelijk voor de hosting van duizenden webshops, e-business websites, cloudservers en online werkplekken.

AGN Business Hosting is per 1 januari een 100% dochter van Cyso geworden. De dienstverlening van AGN Business Hosting wordt hierdoor uitgebreid en verder verstevigd. Cyso zal de technische ondersteuning overnemen en het eigen portfolio van diensten toevoegen aan het bestaande portfolio van AGN. De merknaam en website van AGN Business Hosting blijven bestaan.

Naast hosting activiteiten verzorgt AGN ook de ontwikkeling van websites en webshops. Deze activiteiten zijn ondergebracht in AGN Business Internet BV en vormen geen onderdeel van de overdracht. AGN Business Internet blijft zelfstandig bestaan en opereren. Voor hosting zal de samenwerking met AGN Business Hosting ongewijzigd blijven, aldus Roy Haan, directeur van AGN

Cyso verzorgt sinds 1997 managed hosting oplossingen voor de zakelijke markt en is één van de initiatiefnemers en oprichters van de DHPA; de branchevereniging voor de Nederlandse hostingmarkt. “Deze overname past in onze ambitie om verdere groei en een versteviging van onze positie in de Nederlandse hostingmarkt te realiseren”, aldus Tjebbe de Winter, technisch directeur van Cyso. “Met deze uitbreiding van ons klantenbestand vergroten wij onze slagkracht en creëren wij meer mogelijkheden om onze diensten verder te blijven ontwikkelen.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht