Solmate helpt coöperatie DELA bij het optimaliseren van financiële processen
14-01-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Solmate helpt coöperatie DELA bij het optimaliseren van financiële processen

Solmate, business partner voor strategische ICT-vraagstukken, helpt coöperatie DELA bij het optimaliseren van haar financiële processen meldt Carlo Rolle, ceo van Solmate.

Door uitbreiding van het dienstenportfolio van de specialist in uitvaartverzorging en verzekeringen, veranderden ook de financiële processen. Middels een Scan Optimalisatie Financiële Processen heeft Solmate de inrichting en het gebruik van het financiële systeem Coda onder de loep genomen bij DELA in Nederland en België. Dit heeft geresulteerd in concrete adviezen en aanpassingen in de inrichting van Coda. Hierdoor is coöperatie DELA in staat de financiële processen efficiënter in te richten en het systeem volledig aan te laten sluiten bij de behoefte, aldus Wilbert Graafmans, Manager IT Competence Center Verzekeren.

De Scan Optimalisatie Financiële Processen bestond uit de inventarisatie van de huidige omgeving van Coda, één-op-één-gesprekken met medewerkers en een daaropvolgende knelpuntenlijst. Solmate maakte in haar adviesrapport het gebruik van Coda inzichtelijk. Hierin werd een duidelijk onderscheid gemaakt tussen knelpunten die opgelost kunnen worden in de huidige omgeving, welke verbeterd kunnen worden met een upgrade van Coda en welke toepassingen niet geschikt zijn voor Coda.

WK

Terug naar nieuws overzicht