Witold Kepinski - 14 januari 2015

Citrix Solution Advisor (CSA) programma helpt partners in omzetgroei

Citrix introduceert het nieuwe CSA channel programma, ontworpen om partners te helpen volledig te benutten door haar groeiende portfolio van oplossingen om gelijke tred te houden met de snelle tempo van technologische veranderingen en hun concurrentiepositie te verbeteren in de markt.

Met de nieuwe Citrix Solution Advisor (CSA) programma zullen de partners worden uitgerust om een snellere omzetgroei te realiseren door te investeren in en gebruik te maken van de technologie specialisatie om hun capaciteiten en aanbod te differentiëren om ervoor te zorgen klanten maximale waarde ontlenen Citrix-oplossingen, aldus de leverancier. Het nieuwe programma zal bieden de bijna 9.000 Citrix Solution Advisors, over de hele wereld, vereenvoudigde certificering, aangepast eisen inkomsten en nieuwe incrementele voordelen en incentives.

Citrix Specializations zijn de hoeksteen van het  CSA programma dat partners ondersteunt en beloont. Partners kunnen zich specialiseren in zaken zoals virtualizatie, mobility management en netwerken.

Citrix Partner Growth Plan

CSA is een onderdeel van het Citrix Partner Growth Plan die CSA partners helpt in omzetgroei, onder andere met gezamelijke multi-touch marketing, sales en partner enablement plannen. Zo kunnen partners meer geïntegreerde oplossingen voor apps, desktops, datagegevens en dataopslag te verkopen.

"Citrix blijft innoveren, verbeteren en zijn kanaal programma's aanpassen omdat het erkent dat channel partners de drijvende kracht zijn achter het bedrijf. Channel partners zijn een integraal onderdeel van het algehele succes en het succes van onze gezamenlijke klanten. Door onze nieuwe Citrix Solution Advisor programma met Specializations, helpen we partners zich te onderscheiden van hun concurrentie en leveren een uitstekende ervaring voor hun klanten. Onze nieuwe partner sales onboarding proces een aanvulling op onze Specialist tracks en zullen onze partners in staat stellen om beter te profiteren van kansen in de markt", aldus Carlos Sartorius (foto), Senior vice president, Worldwide Sales en Services bij Citrix.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!