Witold Kepinski - 15 januari 2015

Pitteloo treedt terug als aandeelhouder van DIOR opleidingen

Pitteloo treedt terug als aandeelhouder van DIOR opleidingen. BECIS is nu volledig eigenaar van DIOR Opleidingen.

In 2012 nam BECIS samen met Pitteloo Capital uit Lelystad DIOR Opleidingen over, opleider in informatiemanagement en ICT. Voor BECIS was het een wenselijke aanvulling op haar bestaande portfolio en Pitteloo bracht didactische expertise en ervaring in via haar zusterorganisatie IVIO, dat ooit aan de wieg stond van het DIOR opleidingen stelsel, en een netwerk vanuit zusterorganisatie Karmac. In de afgelopen periode is het opleidings- en trainingsaanbod van DIOR verbreed naar hoger opgeleiden, en zijn SharePoint, Lean Six Sigma en Informatiebeveiliging aan het programma toegevoegd. Ook worden inmiddels samen met BECIS succesvol trainee-programma’s aangeboden.

De komende periode gaat DIOR zich verder onderscheiden door in te zetten op de ontwikkeling van competenties van de individuele medewerker, zonder de vakinhoudelijke component uit het oog te verliezen. Deze aanpak wordt ondersteund met verdere inzet van e-learning , gaming en coaching Daarbij worden ook diverse nieuwe trainee-programma’s voor hogeropgeleiden bij BECIS gestart.

Daarmee bevindt DIOR zich nu in een nieuwe fase. In goed overleg is daarom besloten dat Pitteloo terugtreedt als aandeelhouder. In december 2014 is DIOR Opleidingen volledig eigendom van BECIS geworden.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!