Witold Kepinski - 15 januari 2015

Profource wijzigt organisatiestructuur

Per 1 januari 2015 wijzigt de organisatiestructuur van Profource, specialist op gebied van Oracle software en systemen, met ruim 250 betrokken professionals en een hoofdkantoor in Dordrecht.

Robert Belder, Wim Seebregts en Berry Clemens (foto) voeren vanaf deze datum de directie, welke wordt ondersteund door een vierkoppig Management Team. Oud-directeuren Eelco Reuhman en Jan Groenen worden samen met een onafhankelijke voorzitter, Rob Kluyt, lid van de Raad van Advies. Binnen Profource is dit een nieuw adviesorgaan.

De directie blikt vooruit naar de toekomst. “De combinatie tussen het aanstellen van een onafhankelijke voorzitter die een vernieuwende kijk op onze organisatie heeft, én het betrokken blijven van Eelco en Jan bij onze organisatie zorgt voor een perfecte balans. Deze wijzigingen waren nodig om klaar zijn voor de toekomst”, licht Robert Belder toe.

Profource ondersteunt organisaties bij het optimaal inrichten, beheren en gebruiken van Oracle software, systemen en applicaties. Klanten waar Profource voor werkt zijn zorginstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden, telecom operators, internationale uitgevers, handelsondernemingen en service- en onderhoudsbedrijven. Afgelopen jaren is Profource met ruim twintig procent per jaar gegroeid. De verwachting is om in de komende jaren deze groei te continueren.

Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!