Witold Kepinski - 19 januari 2015

Dupaco ondersteunt resellers met Dell software voor Windows 2003 migraties

Dupaco ondersteunt resellers met Dell software voor Windows 2003 migraties, zo meldt de distributeur. Op 14 juli 2015 wordt de support van Windows 2003 beëindigd.

Het migreren van een onderneming naar een modern Microsoft Windows-besturingssysteem is een complex proces dat IT-bronnen onder druk kan zetten. Daarom zet Dell Software zich in om klanten te helpen de deadline van het decennium te halen, zo meldt de distributeur: "De migratie-oplossingen van Dell Software helpen de risico's van migraties, consolidaties en herstructurering te minimaliseren met minder bronnen dan u ooit had gedacht. Wij vertellen u graag hoe deze software ingezet kan worden bij migratietrajecten van uw klanten en hoe u zich daarbij bijvoorbeeld ook kunt certificeren als installatiepartner van diverse Dell migratie producten. Migratie- en consolidatieoplossingen van Dell verplaatsen en herstructureren gebruikersaccounts, data en systemen op een efficiënte manier zonder dat de gebruikers of bedrijfsproductiviteit daaronder lijden", aldus Dupaco.

Dupaco wil Dell Software partners daarom voorzien in zowel de producten als dienstverlening rond Windows 2003 migraties.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!