Witold Kepinski - 20 januari 2015

Bright Computing breidt EMEA-salesteam uit

Bright Computing, een leverancier van managementoplossingen voor big data, HPC en clouds, heeft het EMEA-salesteam fors uitgebreid. Bright groeide de afgelopen jaren snel en met name op de Europese markt kwamen er veel nieuwe klanten bij. Bright heeft zich daarom versterkt met drie nieuwe sales collega’s. Lee Carter, die in Maart 2014 nog werd aangesteld als sales director, is gepromoveerd tot VP EMEA en zal het EMEA-salesteam gaan leiden.

De drie nieuwe leden van het EMEA-salesteam zijn:

Dietmar Fuchs. Fuchs is gestationeerd in Oostenrijk en is verantwoordelijk voor de Bright-klanten in Centraal en Oost Europa. Hij richt zich daarnaast op de telecommarkt en serverprovidermarkt in de EMEA regio. Fuchs heeft meer dan 25 jaar sales-ervaring op het gebied van mobility, big data, cloud, OSS en IT-security voor zowel het MKB als de enterprise markt.

Haroon Ibrahim. Ibrahim gaat zich richten op bedrijven die werkzaam zijn in de biomedische wetenschap actief zijn. Onderzoek in de gezondheidszorg vindt steeds vaker plaats in grote Supercomputing clusters en Bright speelt daarop in. Ibrahim is een ervaren hands-on salesmanager met een succesvol track record. Hij heeft een grote kennis van de healthcare sector en de biomedische wetenschap en is bij uitstek de man om de business voor Bright in die sectoren uit te breiden.

Mark Sargeant gaat het Bright-team in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux leiden. Daarnaast zitten financieel dienstverleners in zijn portfolio. Mark brengt 20 jaar aan saleservaring binnen het Bright-team en was voorheen onder andere werkzaam bij IBM. Mark is zelfmotiverend en gedreven en een bekend gezicht in de finance-wereld.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!