Witold Kepinski - 20 januari 2015

Copaco wordt distributeur van Leitz assortiment

Copaco is benoemd tot officiële distributeur van het Leitz assortiment dat relevant is voor verkoop in het ICT-kanaal.

Copaco start met de distributie van de Leitz Icon, een label- en barcodeprinter die zowel papieren als plastic labels kan printen, op maat kan snijden en bediend kan worden vanaf bijna alle apparaten met een wifi-connectie. Hiermee komt dit nieuwe labeling systeem breed beschikbaar voor de resellers in de BeNeLux.

Het assortiment bevat daarnaast de lamineermachines uit de iLAM serie in A3 en A4 formaat. Op korte termijn wordt hier ook een selectie van Leitz mobiele accessoires aan toegevoegd.

“Met de toevoeging van de producten van Leitz aan ons assortiment bieden we onze resellers nog meer keuze in de nog steeds groeiende markt van labelprinters. De Icon labelprinter heeft unieke eigenschappen die een welkome aanvulling zijn op ons huidige assortiment.”, aldus Huub Aerts (foto), Business Director bij Copaco Nederland.

“Met de toevoeging van Copaco als distributeur bieden wij ICT-resellers de gelegenheid om de ICT-gerelateerde Leitz producten via een reeds bekende partner in te kopen. Wij geloven erin dat het Leitz Icon smart labeling systeem, Leitz iLAM lamineermachines en de mobiele accessoires van Leitz een mooie opportuniteit zijn voor het ICT kanaal.”, aldus Jaap van Selm, Managing Director Benelux.

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!