Witold Kepinski - 23 januari 2015

Edwin Kuiper wordt directeur Axoft Network Services

Axoft is verheugd met de benoeming van Edwin Kuiper (43) als directeur van Axoft Network Services B.V. Edwin Kuiper brengt ruime werkervaring mee, opgedaan bij diverse organisaties. Vanaf april 2000 tot en met december 2014 werkzaam geweest bij KPN.

Als directeur krijgt Edwin Kuiper de eindverantwoordelijkheid voor de vestiging van Axoft in Ridderkerk. 

Axoft benoemende eerder in september 2014 Jan Pieter de Ruiter als algemeen directeur van Axoft. Jan Pieter de Ruiter volgt per 1 september oprichter Xander Heijman op. De Ruiter neemt na zijn directeurschap bij Axoft Ridderkerk plaats als algemeen directeur, Xander Heijman neemt plaats in de Raad van Advies.

De Ruiter brengt ruime werkervaring mee, opgedaan bij organisaties zoals KPN. De Ruiter komt uit de eigen gelederen van Axoft, in 2010 trad hij in dienst bij Axoft. Ruim vier jaar was hij werkzaam als directeur van de Axoft vestiging in Ridderkerk. Onder zijn leiding werd deze vestiging vormgegeven en opgebouwd en heeft hij bijgedragen aan de uitstekende resultaten. Oprichter Xander Heijman neemt na 20 jaar afstand van het operationele proces van de gehele Axoft organisatie en zal Axoft bijstaan vanuit een adviserende rol in de Raad van Advies.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!