Dura Vermeer kiest voor Point2Share Meetings vergaderapp van VX Company
20-01-2015 | door: Pieter Werner
Deel dit artikel:

Dura Vermeer kiest voor Point2Share Meetings vergaderapp van VX Company

Efficiënt papierloos vergaderen. Dat was de wens die Dura Vermeer had. Na een grondig onderzoek in de markt viel de keuze op de Point2Share Meetings vergaderapp van VX Company. Point2Share Meetings sluit volgens Dura Vermeer naadloos aan bij hun huidige en toekomstige werkwijze. Voortaan kan zij op elke plek en op ieder moment efficiënt, papierloos vergaderen. En dat bespaart ook nog eens in papierverbruik.

De integratie met de SharePoint omgeving en de aantoonbare gebruikersvriendelijkheid gaven voor Dura Vermeer de doorslag om voor de vergaderapp van VX Company te kiezen. Bob Post, Lid van de Raad van Bestuur van Dura Vermeer: “Onze ervaringen met Point2Share Meetings zijn uiterst positief. De doelgerichtheid en daadkracht van de betrokken medewerkers van VX Company maken dat de verschillende directies binnen Dura Vermeer snel aan de slag konden met Point2Share Meetings. Deze directies werden aanjagers van het digitaal samenwerken binnen de organisatie, waardoor onze SharePoint implementatie bijzonder vooruit is geholpen.”

VX Company heeft Point2Share Meetings bij Dura Vermeer op maat ingericht en kostenefficiënt en beheerbaar geïmplementeerd in de bestaande infrastructuur. De SharePoint backoffice voor het vastleggen en beheren van vergaderingen en het toevoegen van documenten werd volledig op de wensen van de organisatie afgestemd. Bovendien is in het ontwerp en de realisatie rekening gehouden met de specifieke beveiligingswensen van Dura Vermeer. Zij werkt nu met een pincode op appniveau, zodat vergaderdata extra beveiligd is.

Terug naar nieuws overzicht