Witold Kepinski - 21 januari 2015

G DATA stelt Dirk Cools aan als Country Manager Benelux

G DATA Benelux heeft een nieuwe Country Manager. Dirk Cools stuurt sinds 1 januari het Belgische en het Nederlandse team aan. Hij vervangt daarmee Jan Van Haver, die deze functie al sinds 2006 bij G DATA bekleedde, en zich nu op het hoofdkantoor in Duitsland bezig gaat houden met de organisatie van de hele G DATA-groep. Dirk heeft als belangrijkste doelstelling om de door Jan ingezette lijn door te zetten en de omzet in de Benelux, net als zijn voorganger, jaarlijks met 20 á 25% te vergroten.

Dirk Cools kijkt erg uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Sinds mijn eerste aanstelling bij G DATA in 2012 als Sales Manager BeLux heb ik mij al ingezet voor gestage groei van het merk in België en Luxemburg en ben ik van het merk en van het bedrijf gaan houden. Als Country Manager ben ik verantwoordelijk voor de hele regio Benelux, voor wat betreft de verkoop, maar ook voor de afdelingen support, marketing, PR en administratie. Ik mag gaan werken met een team van 13 collega’s, die ik natuurlijk al goed ken, en waarvan ik weet dat het een geweldig team is. Met elkaar willen wij ieder jaar een groei van minimaal 20% doormaken. Een heel mooie opgave, waar ik mij volledig voor zal inzetten.”

Jan van Haver

Jan Van Haver gaat G DATA Benelux verlaten voor een internationale functie bij het bedrijf. Hij zal zich op het G DATA-hoofdkantoor bezig gaan houden met de organisatie en de processen binnen de hele G DATA-groep. Jan Van Haver heeft er veel vertrouwen in dat G DATA Benelux bij Dirk Cools in goede handen is: “Ik heb Dirk zelf in 2012 aangenomen als Sales Manager en heb direct gezien wat een sterke manager en salesman hij is. In de loop der jaren heeft hij er al steeds meer taken bijgekregen en ik zie het als een logische stap voor Dirk om nu Country Manager Benelux te worden. Hij is absoluut de best denkbare opvolger van mij.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!