Pure Storage partners verkopen meer all-flash enterprise storage in Europa

22-01-2015 | door: Witold Kepinski

Pure Storage partners verkopen meer all-flash enterprise storage in Europa

Pure Storage, aanbieder van all-flash enterprise storage FlashArrays , zegt te zijn gegroeid in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Ten opzichte van het vorige jaar heeft Pure Storage in 2014 in EMEA het aantal boekingen met ruim 300 procent zien toenemen.

Dit meldt David Hatfield, directeur van Pure Storage. Het klantenbestand in de regio 2,5 keer gegroeid, zoals zoals Picard, Betfair, Mergermarket en de modewinkel Kiabi. Het aantal werknemers in de EMEA-organisatie is uitgebreid met meer dan 300 procent.

Het aantal partners in het Pure Storage P3-partnerprogramma uitgebreid tot meer dan 150. Hieronder vallen onder meer Computacenter, Concat, Dimension Data, Kelway, SCC, Softcat, Data Sciences, Omega, Poland Global Distribution, Proact, Prolink, Ricoh, Quorum en Wise.

“Het ecosysteem van partners is essentieel voor ons succes, en dit jaar hebben we ons gericht op het opbouwen van goede relaties met de beste integrators en Value Added Resellers in de regio”, aldus Hatfield. “We zijn erg blij met de respons die we van onze partners hebben ontvangen. Wat ons betreft is dat een validatie voor de baanbrekende voordelen die flash bedrijven biedt; het zorgt ook voor een grotere reikwijdte en voor vertrouwde zakelijke relaties, die essentieel zijn voor ons succes en voor het succes van onze klanten.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage