Witold Kepinski - 21 januari 2015

ACES Direct introduceert werkplek-oplossing klik&klaar

ACES Direct heeft klik&klaar gelanceerd. Met klik&klaar zijn ondernemers, van ZZP tot MKB, altijd verzekerd van HP hardware en meest actuele software tegen een vast laag maandbedrag.

klik&klaar bestaat uit een notebook of desktop van HP, Microsoft Office 365, online backup en antivirussoftware. Zelfs licentiekosten, upgrades, updates en onderhoud zijn opgenomen in het maandbedrag. En na twee jaar kan de notebook of desktop worden ingeruild voor een gloednieuw exemplaar.

Altijd verzekerd van de nieuwste IT
De nieuwe oplossing van ACES Direct past perfect binnen de huidige tijdsgeest waarin mensen flexibiliteit en vrijheid verkiezen boven de ballast van eigendom, aldus Jeroen Stabel (foto), Manager Solutions bij ACES Direct: “In een tijd waarin technologie zich snel ontwikkelt, is het bijna zonde om spullen aan te schaffen die binnen enkele jaren achterhaald kunnen zijn. Met klik&klaar betalen ondernemers voor het gebruik van producten. Hiermee zijn ze altijd en overal verzekerd van een krachtig IT-fundament dat met de tijd meebeweegt. En als er een probleem of defect is, bieden wij ondersteuning.”

Michel Voorhout, HP PPS Partner Business Manager bij HP Nederland: “ACES Direct heeft business development hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij ze vorig jaar ook benoemd tot HP Fast Growing Partner of the Year. Wij geloven in de laagdrempelige opzet van klik&klaar. Hierdoor is het voor elke starter of kleine ondernemer mogelijk met de beste en nieuwste HP producten te werken.” Stabel vult aan: “Omdat we een groot vertrouwen hebben in de hoogwaardige producten van HP, wilden we dit concept graag met hen realiseren.”

Beschikbaarheid

Er zijn vier klik&klaar pakketten: ProBook basis, ProBook plus, EliteBook plus en ProDesk plus. Abonnees kunnen het pakket kiezen dat bij hun wensen past en betalen alleen voor applicaties die ze nodig hebben.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!