InterConnect inloopdagen in datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven

21-01-2015 | door: Witold Kepinski

InterConnect inloopdagen in datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven

Interconnect, Internet Service Provider voor de zakelijke markt, biedt belangstellenden een unieke kijk in zijn eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Normaal gesproken is het onmogelijk om zomaar een van deze datacenters binnen te lopen, maar Interconnect opent nu zijn deuren speciaal voor geïnteresseerden.

Het belang voor organisaties om clouddiensten in de bedrijfsvoering op te nemen is vaak evident. Het wegnemen van het gevoel is de uitdaging. Interconnect wil zijn bezoekers de cloud laten bekijken. “Over techniek en redundantie praten is ook mogelijk, maar sommige dingen m?et je gewoon ervaren.” Zegt directeur Rob Stevens (foto). “Met ruim 4000 m2 aan hypermoderne datacentervloer is het zonde om deze verborgen te houden voor groter publiek.”

Zo kan men wandelen door cold corridors, maar ook kijken naar de Meet-Me-Rooms, dieseltanks en enorme gasblusinstallatie. De zeven indrukwekkende generatoren kunnen van dichtbij bewonderd worden. De innovatieve Direct-Free-Cooling methode laat zien dat deze dankzij energie-efficiëntie en betrouwbaarheid tot de beste van Europa behoort. “Omdat Interconnect dit jaar ook 20 jaar bestaat zullen er meer speciale acties volgen”, aldus Rob Stevens. 

Partners

Interconnect biedt ICT dienstverleners een partnerprogramma aan. Partner kunnen diensten wederverkopen, integreren met eigen dienstverlening of klanten direct bij ons aanbrengen. Per business case bepaalt de partner welke samenwerkingsvorm het beste bij zich past.

Meer informatie: 073 - 88 000 00.

Terug naar nieuws overzicht