Avensus wint aanbesteding Dienst Maatschappelijke Ondersteuning (DMO) Amsterdam

22-01-2015 | door: Witold Kepinski

Avensus wint aanbesteding Dienst Maatschappelijke Ondersteuning (DMO) Amsterdam

Het digitale platform voor uitwisseling van informatie en het optimaliseren van communicatie & samenwerking voor meer dan 700 jeugdzorgverleners in Amsterdam is door de joint venture Ouder Kind Teams in zijn geheel uitbesteed aan Avensus Nederland.

Vanaf 1 januari 2015 wordt de jeugdzorg in Nederland ondergebracht bij de gemeenten; het optimaal uitwisselen van gegevens is hierdoor van groot belang. Hiervoor werd door de Joint Venture Ouder Kind Teams in Amsterdam, een samenwerkingsverband van 23 instellingen, een onderhandse aanbesteding uitgeschreven voor een digitaal samenwerkingsplatform voor meer dan 700 jeugdzorgverleners in Amsterdam.
De aanbesteding is in zijn geheel gewonnen door Avensus Nederland B.V. Naast de kwalitatieve vereisten, wist Avensus ook de financieel meest voordelige aanbieding voor te leggen.

Avensus is blij met het winnen van deze onderhandse aanbesteding van de Dienst Maatschappelijke Ondersteuning (DMO) Amsterdam:“Onze prijs/kwaliteit verhouding bewijst zich ook op het gebied van de digitale werkplek. We zijn trots dat de joint venture voor Avensus heeft gekozen” aldus Manfred Pallencaöe, Head Managed Services van Avensus. Na ondertekening is Avensus razendsnel te werk gegaan, waardoor de eerste werkplekken zelfs al zijn opgeleverd en de medewerkers van OKT direct aan de slag kunnen gaan met het delen van informatie.

Bijzonder aan de gekozen oplossing is dat het een organisatie-overstijgend online platform is, waarbij basisfunctionaliteiten als e-mail, documentenopslag en koppelingen naar de cliëntregistratiesystemen op basis van rechten & rollen beschikbaar is voor de eindgebruiker. De dienst is volledig secure, omdat deze zich weliswaar gedraagt als een (Office365-)clouddienst, maar feitelijk op een private server wordt gehost.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software