Witold Kepinski - 23 januari 2015

Wouter van Maasakker wordt Senior Mendix consultant bij ITvisors

Wouter van Maasakker (35) is per 1 december 2014 aangesteld als Senior Mendix consultant bij ITvisors. In deze functie gaat Wouter de strategie van ITvisors rondom Mendix verder verstevigen en uitbouwen.

Wouter is sinds begin 2012 gecertificeerd Mendix business engineer en weet van de hoed en de rand als het gaat om het uitvoeren en beheren van projecten. Met deze kennis in pacht neemt hij binnen het Mendix-team van ITvisors een sturende rol in waar hij de processen van opdrachtgevers vertaalt naar werkbare oplossingen in Mendix. ITvisors is doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers en heeft nu vooral behoefte aan Mendix-specialisten om het groeipotentieel te verzilveren.

Voor zijn aanstelling bij ITvisors heeft Wouter ruim 3,5 jaar gewerkt als Mendix consultant bij CAPE Groep. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met de inhoudelijke en technische aspecten van Mendix-projecten. Met deze overstap krijgt Wouter de kans om bij te dragen aan het succes van de Mendix-strategie en de dienstverlening van ITvisors naar een hoger niveau te tillen. ITvisors richt zich vooral op bedrijven die Mendix willen adopteren als strategisch platform binnen de huidige architectuur om zo meer wendbaarheid en flexibiliteit in te bouwen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!