Witold Kepinski - 23 januari 2015

Trend Micro & Westcon samen met 150 partners naar de Vrienden van Amstel Live

Voor het vierde jaar oprij gaan Trend Micro & Westcon samen met 150 partners naar s’lands grootste Amstel Café, de Vrienden van Amstel Live. Met dit terugkerende evenement bedankt Trend Micro en grootste Trend Micro distributeur Westcon het kanaal voor de gedane business in het laatste kwartaal van 2014.

De Vrienden van Amstel Live is weer begonnen aan de jaarlijkse concertreeks in Ahoy Rotterdam. Ruim 125.000 bezoekers bezoeken dit jaar deze 16e editie.“Met spraakmakende acties proberen we onze klanten een warm gevoel te geven. Het draait immers in onze business niet enkel om de marge maar ook om relatie en gunning. Trend Micro en Westcon zijn al jarenlang verbonden aan leuke acties. Laatst hebben we het Trend Micro Partner Event in Snowworld gehad, nu de Vrienden van Amstel Live en vlak voor de zomer Groots met een zachte G”, aldus Marc Verhoeven (foto), eindverantwoordelijke binnen Westcon voor Trend Micro.

De Vrienden van Amstel is niet het enige muziek evenement van Trend Micro en Westcon. Vlak voor de zomer staat het Guus Meeuwis concert Groots met een Zachte G alweer op het programma. Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt via de website van Westcon.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!