Witold Kepinski - 27 januari 2015

PhotosBenelux en Paul Hotz worden resellers voor Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio

Epson heeft de distributeurs PhotosBenelux en Paul Hotz geselecteerd als officiële resellers van de Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio.

PhotosBenelux zal exclusief de Nederlandse markt vertegenwoordigen en Paul Hotz zal dit voor de Belgische markt doen. De keuze viel op deze verkooppartners vanwege hun bewezen hoge kwaliteit dienstverlening, de professionele technische ondersteuning en hun vermogen tot het leveren van maatwerk.

Epson Surelab

De SureLab D7 Studio is een  fotoprint-oplossing voor copy shops, retailketens en fotowinkels. Deze commerciële fotoprinter kan geheel worden aangepast aan de eisen van klanten en kan op de winkelvloer worden gebruikt als een zelfbedieningsterminal voor fotoafdrukken of als microlab voor fotoproductie achter de toonbank. Het microlab bevat de nieuwe SureLab SL-D700-printer, die ook als zelfstandig product kan worden gekocht. De SureLab D7 Studio kan hoogwaardige foto's, panoramische afbeeldingen, leporello's en kaarten afdrukken op talloze media, waaronder glanzende en zijdeglanzende media en matte media op papierbasis, vanaf 102 tot 210 mm breed en vanaf 89 tot 1000 mm lang.

Henk Geesink, Sales Manager Pro Graphics Nordics & BeNeLux bij Epson Europe zegt: “De SureLab D7 Studio is een op maat gemaakte en schaalbare oplossing voor het afdrukken van foto’s. Bij een dergelijk flexibel product, zoek je flexibele verkooppartners, die het verlenen van service hoog in het vaandel dragen en die in staat zijn om rekening te houden met de specifieke behoeften van de eindgebruikers. Die partners hebben wij gevonden in PhotosBenelux en Paul Hotz."

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!