Witold Kepinski - 27 januari 2015

Copaco biedt Ergo point of sale oplossingen

Copaco en Ergo hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van Ergo audio en visuele oplossingen voor toepassing in onder andere de Point of Sale omgeving. Hiermee is Copaco nog beter in staat om specifieke klantwensen in deze markt in te vullen aldus Tjecco van de Coevering, sales manager Ergo.

Ergo biedt een breed scala aan oplossingen ten behoeve van de klantbeleving en informatievoorziening in de Point of Sale. Het gaat hierbij om producten zoals tablethouders voor op vloer, bureau of muur, tot designmeubilair waar schermen in geïntegreerd kunnen worden. Tevens zijn er diverse oplossingen voor monitoren en complete informatieterminals. Ook is het mogelijk om oplossingen op maat te laten ontwikkelen zonder dat hier een lange levertijd tegenover staat.

Zorg

Point of Sale kan in de context van Ergo eigenlijk beter gezien worden als Point of “Customer Contact’. De oplossingen vinden hun weg in winkels, sportverenigingen en bibliotheken, maar ook wachtruimtes van zorgverleners of ontvangsthallen van gemeentehuizen. De producten zijn universeel en daarmee geschikt voor vrijwel alle merken tablets en monitoren in gangbare formaten (7-13 inch, of vanaf 21 inch), ongeacht het OS. Klanten kunnen de oplossingen van Ergo dus moeiteloos inpassen in een eventueel bestaande hardware infrastructuur.

Informatievoorziening

Marc Maas, teamleider Point of Sale bij Copaco, over de samenwerking met Ergo: “Het gebruik van tablets en monitoren in winkels neemt nog steeds toe. Om onze klanten die actief zijn in dit segment een totaaloplossing te kunnen bieden, voegen wij de oplossingen van Ergo dan ook graag toe aan ons assortiment. Naast winkelautomatisering zijn veel van onze klanten ook actief in andere markten waar informatievoorziening van groot belang is. Ook voor hen zullen de producten van Ergo een goede keuze zijn. Tot slot hopen wij ook een synergie te creëren tussen waarbij de verkoop van Ergo producten gecombineerd kan worden met tablets of monitoren van één van de merken die Copaco al voert”.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!