Witold Kepinski - 27 januari 2015

Ultimum en Multrix sluiten cloudpact

De ICT-bedrijven Ultimum uit Almere en Multrix uit Amsterdam hebben een pact gesloten. Ultimum neemt voortaan cloud-diensten voor zijn klanten af bij Multrix en die schakelt het Almeerse bedrijf op zijn beurt in voor het beheren van de technische infrastructuur. Dit melden Ricardo Soto Escamilla van Ultimum en Directeur Martin Bergonje van Multrix.

Ultimum is al achttien jaar specialist in het beheren van technische infrastructuren. Het waarborgen van vertrouwelijke informatie en het veiligstellen van intellectueel eigendom, is eveneens een specialiteit van Ultimum. De security specialisten kruipen in de huid van een hacker en toetsten met onder meer Vulnerability Scans, Security Audits en penetratietesten de weerbaarheid tegen cyberaanvallen. En verbeteren die waar nodig.

Cloud Service Provider Multrix is aanbieder op het gebied van hosted services met een ISAE 3402, ISO 27001 en NEN 7510 certificering. Multrix maakt samen met True deel uit van de Broad Horizon Groep. Gespecialiseerd in het implementeren en beheren van ICT-systemen die aan hoge beveiligings- en beschikbaarheidseisen moeten voldoen.

Geen samenwerking op papier, maar eentje die elkaar versterkt. Soto Escamilla: “Wij nemen voortaan clouddiensten af bij Multrix. Daar zijn zij de specialist in. Andersom krijgen wij toegang tot heel veel klanten op de beheerskant van de infrastructuur.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!