Witold Kepinski - 27 januari 2015

LogRhythm introduceert Security Intelligence Platform aan channel partners

Het Amerikaanse LogRhythm introduceert zijn Security Intelligence Platform in Nederland. Het bedrijf is een leverancier van security intelligence en analytics. Het platform combineert op een geautomatiseerde manier Security Information & Event Management (SIEM), beheer van logbestanden, bewaking van bestandsintegriteit en forensische host- en netwerkanalyse. Hiermee is sneller en adequater in te spelen op cyber-risico’s dan meer traditionele bescherming. LogRhythm is verkrijgbaar bij Exclusive Networks.

Het Security Intelligence Platform biedt diepgaand inzicht in bedreigingen en risico’s waar organisaties normaliter geen oog voor hebben. Het is speciaal ontwikkeld om gegevensdiefstal te voorkomen en biedt accurate en vroegtijdige detectie van beveiligingsincidenten. Dit maakt het mogelijk om snel tegenmaatregelen te treffen en de risico’s te minimaliseren. Deze aanpak is succesvol en wordt ook gewaardeerd door de analisten van Gartner: LogRhythm staat al drie opeenvolgende jaren te boek als leider in het Gartner Magic Quadrant voor SIEM.

Security intelligence voor compliancy

Naast de geavanceerde bescherming, helpt het Security Intelligence Platform bedrijven ook met het voldoen aan wet- en regelgeving. De geautomatiseerde compliancy biedt gebruikers zekerheid, accountability en overzichtelijke, gemakkelijk op te vragen input voor audits.

De analyse van alle log- en computergegevens gecombineerd met forensische inzichten op host- en netwerkniveau biedt praktische informatie. LogRhythm’s AI Engine analyseert deze gegevens automatisch en voortdurend. Hierdoor worden activiteiten en gebeurtenissen zichtbaar en zijn bedrijven in staat om tot dusver ongedetecteerde bedreigingen en risico’s te identificeren. Zodra er bedreigingen worden gedetecteerd, krijgen klanten een integraal overzicht en kunnen snel tegenmaatregelen worden getroffen.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!