Witold Kepinski - 29 januari 2015

VASCO vernieuwt channel partner programma en stelt sales director Christian Hertsens aan

VASCO Data Security International, speler op het vlak van authenticatie, elektronische handtekeningen en beheer van identiteiten, kondigt de lancering aan van het vernieuwde Channel Partnerprogramma, en de aanstelling van Christian Hertsens als Director Sales, End-to-End Authentication voor EMEA en LAM.

VASCO’s nieuwe Channel Partnerprogramma is opgezet om businessopportuniteiten maximaal om te zetten door succesvol samen te werken met channelpartners. Zij krijgen de nodige middelen aangereikt om de oplossingen van VASCO te kunnen verkopen en implementeren. Het programma streeft ernaar om de relaties verder uit te bouwen en te onderhoudpimen door de partners technische, commerciële en marketing-ondersteuning aan te bieden.

Christian Hertsens werkt al 4 jaar voor VASCO. In zijn vorige functie als Regional Sales Manager heeft hij een stevige reputatie opgebouwd door groei en klantentevredenheid te realiseren in een internationale omgeving. “We willen er zeker van zijn dat onze partners de juiste ondersteuning krijgen, zodat ze hun klanten van dienst kunnen zijn met een sterk service level agreement,” zegt Christian Hertsens. “Channel is altijd erg belangrijk geweest voor ons. Nu willen we de kennis en vaardigheden van onze partners nog vergroten met training en certificaten. Zo zullen onze VASCO-partners nog beter kunnen beantwoorden aan de wensen van hun klanten.”

Naast de promotie van Hertsens werd David De Pauw aangesteld als Channel Sales Manager voor Benelux. In deze nieuwe functie zal hij VASCO’s distributeurs en de voornaamste resellers in de regio ondersteunen. David De Pauw werkt al 3 jaar voor VASCO, voordien als Channel Manager voor Belux.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!