Witold Kepinski - 30 januari 2015

Unify benoemt Philip Vanhoutte van Plantronics tot ambassadeur

Unify, leverancier van software en diensten voor bedrijfscommunicatie, heeft Philip Vanhoutte, senior vice president en managing director voor Europa en Afrika bij Plantronics, benoemd tot New Way to Work Global Ambassador.

De afgelopen jaren onderzocht Vanhoutte veranderingen op de werkvloer en trends in flexibele werkcommunicatie. Zijn inspanningen leidde in 2014 tot de publicatie van het boek, “The Smarter Working Manifesto”. Hierin krijgen werkgevers en werknemers inzicht in de invloed van een werkomgeving op bijvoorbeeld de productiviteit.

“Bij Plantronics hebben we het slimmer werken gedachtengoed ingezet en we zagen enorme voordelen op het gebied van zelfredzaamheid, welzijn, productiviteit, het vertrouwen in het management; maar ook ten aanzien van organisatorische kostenbesparingen en de mogelijkheid om talent aan te trekken en vast te houden,” zegt Philip Vanhoutte, senior vice president en managing director voor Europa en Afrika bij Plantronics. “De juiste technologie samen met gedragsverandering en de bedrijfsmentaliteit zijn essentieel voor organisaties die een bedrijfscultuur willen creëren van flexibele communicatie en samenwerking.”

Plantronics, speler op het gebied van audiocommunicatie voor bedrijven en consumenten, is al bijna 10 jaar een geavanceerde technologiepartner van Unify. Samen maken ze geïntegreerde en intuïtieve oplossingen. Deze oplossingen vereenvoudigen en verbeteren Unify’s OpenScape- en OpenStage-bureautelefoons, OpenStage DECT en WLAN-handsets, OpenScape soft clients en applicaties, Circuit voor de Google Chrome-browser en iOS-apps, en OpenScape Xpert.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!