Ciklum stelt Bart Declerck aan als Business Developer Manager
02-02-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

Ciklum stelt Bart Declerck aan als Business Developer Manager

Ciklum verstevigt zijn activiteiten in de Benelux en Frankrijk. Het bedrijf stelt Bart Declerck aan als Business Developer Manager. In deze functie vertegenwoordigt Declerk Ciklum in zowel de Benelux als Frankrijk.

Ciklum heeft meer dan 2.800 medewerkers en verkooppunten over geheel Europa en Amerika. Bart Declerck gaat zijn aandacht in eerste instantie vestigen op het Microsoft Dynamics (NAV, AX en CRM) partnerkanaal en het verlenen van ondersteuning aan de bestaande klanten van Ciklum in deze regio.

Achtergrond in IT-dienstensector
Bart Declerck is een ervaren professional. Hij werkt nu al meer dan 15 jaar in de IT-dienstensector en heeft er dan ook een solide achtergrond in opgebouwd. Bart verstaat perfect de behoeften van de klanten die te maken hebben met dergelijke software vraagstukken.

Bart Declerck, Business Development Manager: “Ik ben zeer enthousiast om de diensten en producten van Ciklum in de regio te mogen vertegenwoordigen. Naast het verzekeren van een hoogwaardige dienstverlening van Ciklum naar klanten toe, is het voor mij ook zeer belangrijk om een hechte vertrouwensrelatie op te bouwen. Uitgangspunt hierbij is uiteraard een perfecte win/win situatie voor beide partijen.”

Terug naar nieuws overzicht