Redactie - 04 februari 2015

Good Technology ondersteunt CGL Group bij mobility-aanpak

CGL group, een dochteronderneming van Société Générale, breidt de samenwerking met Good Technology uit. De financiële instelling voor voertuigen, boten en leningen gaat Good for Enterprise inzetten op alle smartphones en tablets, waaronder Bring Your Own Device (BYOD)- en Corporate Owned, Personally Enabled (COPE)-devices.

De financiële instelling ging in 2012 voor het eerst de samenwerking aan met Good Technology. Deze bestaande samenwerking wordt nu dus uitgebreid met Good for Enterprise. Deze oplossing scheidt persoonlijke en zakelijke data op mobiele devices met behulp van ‘containers'. Binnen deze containers wordt bedrijfsdata op devices van medewerkers van de CGL group beveiligd.

Containers
De containers geven medewerkers eenvoudig toegang tot hun e-mail, agenda, contacten en het intranet van het bedrijf via hun device. Tegelijkertijd zorgt de scheiding ervoor dat privé en zakelijke content nooit door elkaar heenloopt, wat het effectief beheren van bedrijfsdata vereenvoudigd zonder inbreuk te maken op de privacy van medewerkers.

De CGL group implementeert daarnaast een mobiele bedrijfsapplicatie. Deze applicatie vereenvoudigt het voorraadbeheer bij de voertuig franchise-bedrijven door hen meer inzicht te geven in de kosten van de voorraad.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!