Witold Kepinski - 06 februari 2015

MAXfocus introduceert MAX ServiceDesk 2.0 voor msp's

LogicNow kondigt aan dat MAXfocus een nieuwe versie van MAX ServiceDesk, een helpdesk en service management-oplossing, op de markt brengt. MAXfocus is het beheerplatform voor Managed Service Providers (MSP) van LogicNow.

MAX ServiceDesk 2.0 is geïntegreerd met MAX RemoteManagement en biedt MSP’s nieuwe functionaliteit om de dienstverlening te verbeteren en klantinteractie te vergroten. De helpdesk helpt zowel de dagelijkse dienstverlening als langdurige projectondersteuning efficiënter en effectiever te maken, aldus LogicNow.

Eén van de nieuwe features in MAX ServiceDesk 2.0 is ServiceDesk Voice. Met deze feature kunnen MSP’s verzoeken vierentwintig uur per dag afhandelen via een standaard telefoonlijn. ServiceDesk Voice gebruikt lokale telefoonnummers die klanten kunnen bellen voor het invoeren van een verzoek. Vervolgens wordt automatisch een ticket aangemaakt binnen MAX ServiceDesk. Aan de tickets kan prioriteit worden toegekend zodat de IT-dienstverlener indien gewenst direct op de hoogte wordt gebracht van meldingen met hoge prioriteit.

ServiceDesk 2.0 beschikt over uitgebreidere mogelijkheden voor taakbeheer. Zo bevat de helpdesk taak-templates en ‘set to repeat’-functies. De workflow van verzoeken en de status van taken kunnen eenvoudig worden ingezien binnen een ticket. Bovendien is het mogelijk om vaste prijzen toe te kennen aan taakonderdelen.

Ook het agendabeheer voor technici is verbeterd. Het is mogelijk locatiebezoeken in te voeren en de agenda’s in te zien van andere technici. De agenda’s en locatiebezoeken zijn geïntegreerd in het bredere workflow-beheer om inzicht in activiteiten te vergroten.

ServiceDesk 2.0 wordt binnenkort uitgebreid met een mobiele applicatie. Hiermee kunnen gebruikers van iOS, Android en mobiele Windows devices op afstand inloggen in het systeem.

De nieuwe upgrade is wereldwijd beschikbaar, voor zowel nieuwe klanten als gebruikers van MAX RemoteManagement.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!