Redactie - 09 februari 2015

Cloud Security certificering training

Als Cloud gebruiker wordt uw data extern opgeslagen, koopt u een schaalbare dienst in en rekent u af naar gebruik. Uit zakelijk oogpunt een zeer aantrekkelijke optie zo lijkt het. Maar hoe zit het met de andere kant van de medaille? De Cloud Security? Is uw data veilig in de cloud en kunt u garanderen dat u als eigenaar de enige bent met toegang tot uw gegevens?

Vanwege het belang van Cloud Security is er een training (incl. certificering) ontwikkeld, waarmee u zich kunt verdiepen in de security issues van Cloud Computing. De 3-daagse Cloud Security training bereidt u voor op het Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA), inclusief de aanbevelingen van het European Network and Information Security Agency (ENISA).

CSA en ENISA zijn de twee wereldleiders op het gebied van leveranciersonafhankelijk Cloud Security onderzoek en brengen in samenwerking de eerste onafhankelijke Cloud Security certificering op de markt.

Wij hebben deze training meerdere malen met succes verzorgd. De eerstvolgende training staat ingepland van 7 t/m 9 april 2015 in Utrecht. Wilt u met meerdere mensen deelnemen aan de training over Cloud Security? Dan kunt u ook een in-company training overwegen. Kijk voor meer informatie over de training op onze website; www.imf-online.com of neem contact met ons op via 040 246 0220.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!