Witold Kepinski - 10 februari 2015

Epson en EuroForm maken RIPS-producten geschikt voor Managed Print Services

In samenwerking met EuroForm, een onafhankelijke softwareleverancier (ISV) en maker van JetAdvice, heeft Epson zijn WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System)-producten geschikter gemaakt voor een Managed Print Service (MPS)-programma.

Dankzij dit partnership kunnen resellers en distributeurs op afstand veilig gegevens inzamelen en analyseren, aldus Epson. Daarnaast krijgen ze zo een beter beeld van printergebruik en beheervereisten van producten die speciaal ontwikkeld zijn met minder ondersteuning op locatie en minder frequente vervanging van inktpatronen voor ogen.

Patrick Perrot, Epson Europe, zegt hierover: "De WorkForce Pro RIPS van Epson zijn zakelijke inkjetprinters die uitstekende kwaliteit leveren en ononderbroken tot wel 75.000 pagina's kunnen printen zonder de inktpatroon te vervangen. Dankzij JetAdvice en onze samenwerking met EuroForm kunnen we deze producten nu inzetten in een aantrekkelijk MPS-programma voor kanaalpartners. Dit programma houdt de onderhoudsvereisten en dus de kosten voor logistiek en ondersteuning op locatie laag."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!