Witold Kepinski - 10 februari 2015

Sharp Job Accounting II-software monitort verbruik multifunctionele printers (MFP’s)

Sharp introduceert nieuwe Job Accounting II-software, waarmee bedrijven – pagina voor pagina – het verbruik van hun multifunctionele printers (MFP’s) kunnen monitoren.

Bedrijven kunnen met die informatie hun budgetten, interne boekhouding en de uitsplitsing naar kostenplaatsen verbeteren. Alle MFP’s die gebruikmaken van Sharps OSA-platform 3.0 (of hoger) zijn te gebruiken in combinatie met de software, aldus Marco van Vliet, Product Marketing Manager van Sharp Electronics Benelux bv: “Veel bedrijven hebben moeite met het inzichtelijk maken en controleren van hun werkelijke printkosten. Onze nieuwe software is speciaal ontworpen om de efficiëntie bij bedrijven te vergroten door hen meer inzicht te geven in hun documentstromen en waar mogelijk print-, kopieer- en scankosten beheersbaar te maken.”

“Met Job Accounting II kunnen bedrijven gedetailleerde rapportages samenstellen en direct inzage in de kosten krijgen, zodat ze kunnen meten of ze aan hun commerciële, operationele en milieudoelstellingen voldoen,” aldus Marco van Vliet.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!