Witold Kepinski - 11 februari 2015

NEXUS koopt quCare Solutions van Symphony Technology Group

Het Duitse NEXUS koopt quCare Solutions van Symphony Technology Group. quCare Solutions heeft 120 medewerkers en levert oplossingen zoals xCare, xmCare en FoodCare die zijn gebouwd in nauwe samenwerking met haar gebruikers.

NEXUS AG is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van IT-oplossingen voor de Europese instellingen in de gezondheidszorg. Deze oplossingen maken het mogelijk voor ziekenhuizen, revalidatiecentra en maatschappelijke instellingen digitale informatie over de patiënt op te slaan. NEXUS Group heeft meer dan 700 mensen en levert software voor ongeveer 180.000 gebruikers in 23 landen.

Symphony Technology Group (STG), een private equity bedrijf dat investeert in software- en informatietechnologie bedrijven, kocht in de zomer van 2014 McKesson Nederland en enkele andere Europese zorgtechnologie activiteiten van McKesson Corporation. McKesson Nederland B.V. wijzigde haar naam daarna in quCare Solutions B.V., een leverancier van administratieve, zorglogistieke en klinische IT-oplossingen voor de Nederlandse markt van ziekenhuizen en GGZ-instellingen.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!