Redactie - 12 februari 2015

BPSolutions wint IBM Beacon Award 2015

BPSolutions is voor de tweede achtereenvolgende keer uitgeroepen tot winnaar van de wereldwijde IBM Beacon Award 2015 in de categorie ‘Outstanding Technical Vitality’.

Elk jaar onderscheidt IBM een select aantal IBM Business Partners die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd waarmee waarde wordt toegevoegd aan de wijze waarop hun klanten zaken doen. Dit jaar worden prestaties op het gebied van geavanceerde cloud, analytics, mobile, security en social business oplossingen onderscheiden.

Honderden nominaties
De Beacon Awards vormen het belangrijkste onderdeel van IBM’s programma ter onderscheiding van haar Business Partners. De winnaars zijn geselecteerd uit honderden nominaties en bekend gemaakt tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas.

BPSolutions adviseert ondernemingen en non-profit organisaties over het ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT-infrastructuuroplossingen. Dit omvat alle benodigde hardware- en softwaresystemen inclusief information management en beheersoftware. Het bedrijf richt zich hierbij primair op IBM-infrastructuuroplossingen, zowel op software- als hardwaregebied.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!