Box introdueert Enterprise Key Management-dienst (EKM)
12-02-2015 | door: Witold Kepinski

Box introdueert Enterprise Key Management-dienst (EKM)

Box heeft de Box Enterprise Key Management-dienst (EKM) gelanceerd, een gepatenteerde maatoplossing voor veiligheidsbewuste organisaties. Box EKM, momenteel beschikbaar als bètaversie, biedt een veilig toegangsbeheer voor enterprise content zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak en de samenwerkingsfuncties van het Box-platform.

"Sectoren zoals financiële dienstverlening, overheid, advocatuur en gezondheidszorg worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen bij het behoud van de controle over hun content en bij het beheren van de toegang tot die content, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de samenwerking en productiviteit," aldus Aaron Levie (foto), medeoprichter en CEO van Box. "Met EKM verwijderen we de laatste barrière voor cloudgebruik voor bedrijven die behoefte hebben aan de beste beveiliging van hun gegevens."

Prijzen en beschikbaarheid
Box EKM is momenteel beschikbaar als bètaversie en komt algemeen beschikbaar in het voorjaar van 2015. Klanten kunnen deze dienst aanschaffen tegen een meerprijs die is gebaseerd op de omvang van de implementatie.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Storage
Cloud