Cloudforum 2015 brengt Business en IT samen
12-02-2015 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cloudforum 2015 brengt Business en IT samen

ITON brengt business en IT samen op het Cloudforum 2015. Het event informeert deelnemers over onderwerpen variërend van cloud 2020, Azure, de voordelen van cloud voor de business, mobility tot Power BI, Office 365 en de ervaringen van klanten van ITON.

Het event wordt geopend door trendwatcher Richard van Hooijdonk in samenwerking met Buzzmasters. Hierna volgen verschillende breakoutsessies met zowel technische als business tracks, waarmee deelnemers een eigen programma op maat kunnen samenstellen. Deze breakoutsessies hebben allerlei onderwerpen. Zo kunnen deelnemers tijdens breakoutsessie 1 kiezen tussen een sessie over zorgen waar IT-managers wakker van liggen, het nieuwe werken en de cloud of Azure IaaS in de praktijk.

Cloud DNA, compliancy en mobile device management
Breakoutsessie twee biedt een keuze tussen een sessie over de de inzet van Cloud DNA om de business te laten profiteren van de cloud, compliant blijven in de cloud en grip op tablets, smartphones en clients met behulp van mobility oplossingen van ITON. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de dynamiek van wetgeving, Windows 10, de migratie naar de cloud, Power BI & Big Data, Office 365, identity en de psychologie van het veranderen.

Het volledige programma van het Cloudforum 2015 is hier beschikbaar. Aanmelden voor het gratis event kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud