NETGEAR reikt partner awards uit
13-02-2015 | door: Witold Kepinski

NETGEAR reikt partner awards uit

Netwerkfabrikant NETGEAR Benelux, heeft afgelopen woensdag zeven partners in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse NETGEAR Partnerevenement. Dit jaar stond het evenement in het teken van het belang van een goede strategie en het bieden van toegevoegde waarde als reseller. Patrick Lo, de CEO van NETGEAR, was speciaal naar Nederland afgereisd om hier het belang van te benadrukken en de missie van NETGEAR voor 2015 en zijn visie op ‘the Internet of Things’ met alle aanwezige partners te delen. Als afsluiter van de dag zijn de jaarlijkse NETGEAR Partner Awards uitgereikt.


De winnaars
Arend Karssies en Chris van Roosmalen van NETGEAR Benelux hebben dit jaar zeven awards uitgereikt aan partners voor hun bewezen diensten in het afgelopen jaar. Karssies: “Het succes van NETGEAR in de Benelux kunnen wij niet zonder onze partners realiseren. Zij zijn als geen ander in staat om onze oplossingen in de markt te zetten en tijdens het Parterevenement hebben wij handvatten aangereikt om ook 2015 tot een succes te maken.“

Wireless partner van het jaar
De award voor  ‘Wireless partner van het jaar’ gaat naar WinSys B.V., omdat het bedrijf de afgelopen jaren bewezen heeft succesvol te kunnen zijn met de wireless oplossingen van NETGEAR. “Het team van Winsys B.V. en de mensen van NETGEAR kunnen elkaar goed vinden en bieden samen toegevoegde waarde aan de eindgebruikers,” concludeert Arend Karssies CBU Manager Benelux & Other EMEA.

Value add retail distributie partner van het jaar
Also is dit jaar verkozen tot ‘Value add retail distributie partner van het jaar’. “De dienstverlening en flexibiliteit die zij hanteren heeft zich inmiddels meer dan bewezen voor de verdere groei van NETGEAR. Dat moet beloond worden”,  aldus Chris van Roosmalen, RBU Country Manager Benelux.

Storage partner van het jaar
Solit Network Solutions had de eer om de award voor ‘Storage partner van het jaar’ in ontvangst te nemen. Solit Network Solutions kwam als winnaar uit de bus, omdat zij geloven in de oplossingen die NETGEAR op het gebied van storage biedt. Deze oplossingen zijn geïmplementeerd in het eigen datacenter van Solit waardoor zij, is gebleken, de eindgebruikers naar volle tevredenheid kunnen servicen.

New B2B business partner van het jaar
Real Solutions Haarlem werd ‘New B2B business Partner van het jaar’. Real Solutions Haarlem is een bedrijf dat naast het wederverkopen ook distributie en assemblage rondom storage voor zijn rekening neemt. Zij worden geëerd om hun enthousiasme en het continue meedenken met het team van NETGEAR over het aanpakken van business cases.

Direct Marketing partner van het jaar
KommaGo B.V. sleepte de ‘Direct Marketing partner van het jaar’ in de wacht. “Deze award hebben zij dik verdiend, omdat zij zich op het gebied van switching focussen op het leveren van toegevoegde waarde, in plaats van het concurreren op prijs,” aldus Karssies.

B2B broadline distributie partner van het jaar
Tech Data Nederland B.V. is verkozen tot ‘B2B broadline distributie partner van het jaar’ omdat is gebleken dat zij de beste NETGEAR B2C- en B2B-productmix aanbieden en investeren in marketingactiviteiten. “Ik daag Tech Data uit om het komend jaar nog meer omzet te realiseren in B2B,” zegt Karssies.

Value add distributie partner van het jaar
ADI Global Distribution heeft bewezen dat zij op het gebied van switching en storage in de surveillance markt succesvol kunnen zijn met NETGEAR. “Zij voegen hier daadwerkelijk waarde toe en daar willen wij het team van ADI met deze award voor bedanken,” besluit Karssies. 

Bekijk de foto's die tijdens het evenement zijn gemaakt op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility