Witold Kepinski - 16 februari 2015

Interesse voor incadea Product Vision Day

Meer dan 40 bezoekers van verschillende grote dealerholdings en importeurs hebben de incadea Product Vision Day bezocht zo meldt Casper Veltkamp, directeur incadea Nederland.

Centraal stond de visie van incadea op de huidige en toekomstige automotive retail trends en hoe incadea hier met haar producten als incadea.myengine, de apps mysales, myaftersales en het integratieplatform incadea.connect op inspeelt. Dat het thema erg actueel is binnen automotive is gebleken uit de grote opkomst.

Incadea is een speler op het gebied van oplossingen voor de automotive industrie in samenwerking met Microsoft. Dagelijks werken er meer dan 80.000 gebruikers in 87 landen met deze door vele automobielfabrikanten gecertificeerde oplossing.

Microsoft Dynamics NAV 

"De veranderende consument van vandaag de dag is dynamisch en lastig uniform te managen. Het is dus essentieel om adequaat op de behoeften van de verschillende typen consumenten in te kunnen spelen. Het gaat om optimaal inzicht en grip in de customer buyer journey. Flexibele systemen met een snelle time-to-market en een korte terugverdientijd maken het mogelijk om continue in te spelen op de behoeften van de consument. Het open Dealer Management Systeem incadea.myengine, op basis van het platform van Microsoft Dynamics NAV biedt deze flexibiliteit. In combinatie met eigen ontwikkelde apps, front-office systemen maar ook met de incadea apps incadea.mysales en incadea.myservice start uw effectieve klantbeleving", aldus Casper Veltkamp.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!