Nextel

 

Nextel is voor Nederland masterdistributeur van Alcatel-Lucent, NEC, Aerohive  en Awingu. Ter aanvulling op deze hoofdmerken leveren en ondersteunen wij producten van bijvoorbeeld NewVoice, Ekahau, Optiflows  en SourceTech. Door slechts enkele hoog gekwalificeerde merken op te nemen in ons portfolio, kunnen wij ons volledig toeleggen op het ondersteunen van resellers en eindklanten  met oplossingen van deze merken. Telecom-, IT en dataoplossingen worden steeds complexer en met elkaar geïntegreerd. Nextel kan, door haar diepgaande kennis van de producten, de reseller en daarmee de eindgebruiker de beste geconvergeerde oplossing bieden. 

Nextel is een technologisch vooruitstrevende distributeur van kwalitatief goede en doordachte producten en diensten, die een positieve bijdrage levert aan de omzet en winstgevendheid van resellers. Wij willen een aangename en begripvolle relatie met onze business partners. Het resultaat is een waardevolle samenwerking, waarbij de reseller een actieve promotor van onze producten en oplossingen is en loyaliteit toont. Nextel ondersteunt op haar beurt de reseller met sales, techniek en marketing. Samen staan wij voor uw succes. Want uw succes is vervolgens ook ons succes. 

Bij Nextel Nederland werken 25 specialisten die staan voor een persoonlijke benadering van onze resellers. Wij werken nauw samen met Nextel België, waar wij bij complexe vraagstukken kunnen terugvallen op ruim 300 specialisten voor kennis en ervaring op het gebied van telecom-, IT- en dataoplossingen.

 

http://www.nextel.nl/