Witold Kepinski - 17 februari 2015

Kaseya introduceert versie 9 van zijn beheeroplossing

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheersoftware, lanceert versie 9 van zijn beheeroplossing. De nieuwe versie omvat onder meer een complete oplossing voor het managen van apps, data en devices.

Versie 9 betekent tevens de lancering van de nieuwe private-cloudinfrastructuur van Kaseya. Deze biedt schaalbaarheid, beveiliging en prestaties voor cloudklanten, zo beweert de leverancier.

Versie 9 van Kaseya Enterprise Mobility Management (EMM) stelt Managed Service Providers en middelgrote bedrijven in staat om data op alle mobiele apparaten – ongeacht de eigenaar – te beheren en beveiligen. De oplossing biedt controle over het zakelijke gebruik van mobiele apparaten. Deze versie omvat Mobile Application Management (MAM), gecombineerd met mogelijkheden voor veilige BYOD-initiatieven, met de mogelijkheid om versleutelde gecontaineriseerde applicaties te gebruiken.

Kaseya EMM kost een dollar per named user per maand, of tien dollar per named user per jaar, ongeacht het aantal apparaten van de gebruiker.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!