Pantheon migreert hosting EMIS van Nocore naar IBM Power8 platform
18-02-2015 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pantheon migreert hosting EMIS van Nocore naar IBM Power8 platform

Pantheon Automatisering heeft met ingang van 1 februari 2015 de hosting van het pakket EMIS overgenomen van Nocore. Met deze overname zegt Pantheon EMIS-gebruikers continuïteit, beschikbaarheid en performance aanbieden. Pantheon bereikte eerder al een akkoord met UNIT4 over de overname van EMIS, een softwarepakket voor salaris- en personeelsadministratie.

IBM Power8 platform 

Pantheon brengt de hosting over naar een nieuw IBM Power8 platform binnen een gespecialiseerd datacenter. ‘Dit datacenter garandeert een uptime van 99,98%. In Nederland is dat een maximaal te behalen resultaat,’ vertelt Hans Siekerman, commercieel directeur bij Pantheon Automatisering. ‘Voor EMIS-gebruikers heeft de overname als extra voordeel dat er maar een aanspreekpunt is. Een vertrouwde klantrelatie is de beste basis voor een goede, langdurige samenwerking.’

Cloud-proposities

Pantheon biedt haar EMIS-gebruikers de mogelijkheid om met EMIS in de cloud te werken. Pantheon heeft een langdurige samenwerking met IBM. De IBM i-omgeving is technologisch geschikt voor het opzetten van een cloud-omgeving, omdat security, provisioning en availability samengaan met de stabiliteit en de centrale architectuur van de IBM i-omgeving aldus Pantheon.

Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters