Rabobank tekent contract met Unisys Payment Services & Solutions (UPSS)

19-02-2015 | door: Witold Kepinski

Rabobank tekent contract met Unisys Payment Services & Solutions (UPSS)

Unisys Payment Services & Solutions (UPSS), een Nederlandse dochteronderneming van Unisys Corporation, die outsourced payment services levert aan Nederlandse en Belgische banken, kondigt aan dat de Rabobank een nieuw contract is aangegaan voor de betalingsverwerking van papieren overschrijvingsformulieren en acceptgiro’s. Het nieuwe contract loopt tot eind 2018 en dat betekent dat Unisys de papieren betaalopdrachten van Rabobank-klanten in ieder geval blijft verwerken tot de geplande einddatum van de acceptgiro, 1 januari 2019.

Ondanks de afname van het aantal transacties verwerkt UPSS jaarlijks nog tientallen miljoenen betaalopdrachten voor banken in België en Nederland waaronder de Rabobank. Met name oudere klanten en mensen met een visuele beperking bankieren nog via papier. De Rabobank wil deze klantengroep graag volledig blijven bedienen, door het snel en veilig verwerken van betalingen.

Rob Fopma, Managing Director bij UPSS, ziet de komende contractperiode met vertrouwen tegemoet. “We hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met bedrijfskritische applicaties en ook de komende jaren blijven we de Rabobank graag van dienst met dit veilige betaalsysteem. Dankzij onze oplossing kan de Rabobank een groep mensen bedienen die niet online bankiert. Zo sluit je niemand buiten en krijgt iedereen hetzelfde niveau van dienstverlening.”

Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Overheid